Tawaran Menarik
skyvr

Sky VR

Teleport ke dimensi berbeza.

Merentasi sempadan masa, jarak dan had fizikal dengan teknologi realiti maya (VR) termaju!

Melangkah ke dunia baharu di mana anda boleh melakukan semua perkara yang anda tidak sangka boleh sebelum ini.

Sama ada pengembaraan di udara, penemuan lautan dalam atau misi dunia lain yang mendebarkan, bersedia untuk pengalaman deria penuh yang akan menentang alam realiti.

Lokasi: Aras 2 , Taman Tema Tertutup Skytropolis

Waktu operasi:
Isnin - Khamis : 2 petang – 9 malam
Jumaat - Ahad : 2 petang – 10 malam

*Tunggangan mungkin dibuka pada waktu yang berbeza. Sila tanya mana-mana Ahli Pasukan untuk butiran semasa lawatan anda.

**Semua kredit permainan yang dipaparkan adalah termasuk Duti Hiburan.

Maklumat Penting: Sky VR adalah pusat permainan tanpa tunai. Kami hanya menerima jenis pembayaran tanpa sentuh lain seperti Kad Debit dan Kredit, QR Pay, e-Dompet dan Genting Points di kaunter tiket atau kiosk tiket layan diri .
 

XD Teater

Teater VR terbesar di Malaysia menjamin pengalaman mengasyikkan tidak terhingga dengan multi-dimensi yang akan buatkan anda tidak senang duduk!

Syarat ketinggian min: 90cm
Syarat berat : < 150kg

 

XD Teater

SkyGlider VR

Alami sensasi paragliding pada ketinggian yang melampau.

Syarat ketinggian: 110cm-190cm
Syarat Berat : <150kg
 

SkyGlider VR

RoboCoaster

Rasai penerbangan dengan "robot terbang" serta pengalaman 360 darjah yang penuh aksi.

Syarat ketinggian: 130cm-190cm
 

RoboCoaster

VORTEX

Bersiap sedia untuk misi ultra-realistik dalam dimensi berbeza. Keupayaan pergerakan platform dinamik VORTEX akan menguatkan perjalanan VR anda. Nantikan kesan deria khas juga!

Syarat ketinggian: 100cm-195cm

VORTEX

*Mulakan Pengembaraan VR mengasyikkan anda dengan kad Tap & Play di Sky VR sekarang!

Apakah itu Tap & Play?
Kad Tap & Play ialah sistem pembayaran tanpa tunai yang mudah di mana nilai kewangan disimpan dalam kad untuk digunakan di terminal yang ditetapkan bagi membolehkan pengguna bermain permainan dengan lebih mudah.


Bagaimanakah kad Tap & Play berfungsi?
Untuk bermain, sentuh kad pada pembaca kecil yang ditetapkan pada mesin yang memaparkan ikon Tap & Play. Harga setiap permainan akan ditolak daripada nilai kad.

Di manakah saya boleh menggunakan kad Tap & Play?
Kad Tap & Play boleh digunakan di semua mesin simulasi video, mesin penebusan, permainan kemahiran, tunggangan kanak-kanak dan tunggangan kanak-kanak di Taman Tema Tertutup Skytropolis, Sky VR, Vision City dan Taman Permainan Video BigTop.

Di manakah saya boleh membeli kad Tap & Play?
Kad Tap & Play boleh dibeli di kaunter juruwang yang terletak di Taman Tema Tertutup Skytropolis, Sky VR, Vision City dan Taman Permainan Video BigTop.

Bolehkah saya menambah nilai Tap & Play jika kredit tidak mencukupi?
Ya, tetamu boleh menambah nilai di kaunter dan kiosk juruwang yang terletak di Taman Tema Tertutup Skytropolis, Sky VR, Vision City dan Taman Permainan Video BigTop.

Bolehkah baki kredit Tap & Play dikembalikan?
Tidak. Kredit Tap & Play sah selama 90 hari dari aktiviti terakhir. Sebarang baki yang tidak digunakan tidak boleh dikembalikan.

Apakah itu e-Tiket Tap & Play?
Tap & Play e-Tiket ialah mata digital yang diperoleh daripada mesin penebusan dan disimpan dalam kad. Ini boleh ditukar kepada mata penebusan untuk penebusan hadiah.

Apakah nilai Tap & Playe-Tiket?
Setiap 100 mata e-Tiket Tap & Play adalah bersamaan dengan RM2.50.

Adakah mata e-Tiket Tap & Play akan tamat tempoh?
E-Tiket dalam kad Tap & Play adalah sah selama 24 bulan dari tarikh perolehan. Tap & Play e-Tiket tidak boleh dipindah milik dan tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau sebarang bentuk perkhidmatan/produk lain.

Bagaimanakah saya boleh menebus hadiah menggunakan e-Tiket Tap & Play?

  • Tukar e-Tiket Tap & Play anda kepada Mata Penebusan di kaunter perkhidmatan yang terletak di Vision City dan Taman Permainan Video BigTop.
  • Tunjukkan resit Mata Penebusan dan kad Tap & Play anda sebelum transaksi di The Emporium, Tahap 2, SkyAvenue dan Taman Permainan Video BigTop.
  • Mata Penebusan yang Ditukar mesti digunakan pada tarikh penukaran sahaja dan mata penebusan yang mencukupi diperlukan untuk setiap transaksi.