Best Rate Guarantee
Web

Siti Nurhaliza Cinta Di Awan

10.08.2024 (Sabtu) 
11.08.2024 (Ahad)
8:30 malam 
Arena of Stars

Ikon seni tanah air yang disayangi ramai, Dato’ Sri Siti Nurhaliza Tarudin merupakan penyanyi dengan gelaran penyanyi nombor satu Malaysia dan idola kepada generasi kini dengan kekuatan vokal yang tidak terbanding. Dengan kemerduan alunannya, beliau mencatat rekod di dalam "The Malaysia Book Of Records" sebanyak dua kali iaitu Artis Solo Pertama Mengadakan Persembahan Di Royal Albert Hall, London dan Artis Paling Banyak Menerima Anugerah.

Sehingga kini, beliau telah meraih lebih 300 anugerah dari dalam dan luar negara selama 28 tahun dalam bidang seni. Beliau juga telah mempunyai lebih 20 buah album rakaman dan menjayakan lebih 100 buah persembahan konsert dengan pelbagai skala.

Kali terakhir beliau menganjurkan konsert solo adalah pada 09.03.2024 menerusi Konsert Sebuah Epitome Saya Siti Nurhaliza yang telah habis dijual dalam tempoh 2 jam dan disambut hangat oleh peminat-peminat tanah air dan juga antarabangsa. 

 


Harga Tiket

Jenis TiketKadar Normal

Kadar Ahli Genting Rewards
(melalui tunai/ pembelian kad kredit/ penebusan Mata Ganjaran)

VIP

RM688

RM619.20

PS1

RM498

RM448.20

PS2

RM388

RM349.20

PS3

RM248

NIL

 • Harga tiket adalah tertakluk kepada bayaran pemprosesan RM4
 • Setiap tetamu WAJIB mempunyai tiket untuk masuk ke dewan.
 • Konsert bermula pada pukul 8:30 malam, jadi sila duduk sebelum itu.
 • Ketibaan lewat boleh mengakibatkan ketidak masukan sehingga rehat yang sesuai dalam persembahan.

TEMPAH SEKARANG 10.08.2024

 1. Ahli Genting Rewards boleh menikmati diskaun 10% untuk jenis tiket VIP - PS2 hanya melalui penebusan Mata Ganjaran (GP) atau pembelian tunai/kad kredit.
 2. Kadar tiket kanak-kanak standard ialah RM50. Kanak-kanak mestilah lebih rendah daripada 95cm untuk layak mendapat tiket kanak-kanak berharga RM50 tanpa tempat duduk, manakala kanak-kanak yang lebih tinggi daripada 95cm mesti membeli tiket mengikut kadar yang diterbitkan.
 3. Setiap tiket termasuk kemasukan untuk satu (01) orang dan terpakai pada semua peringkat umur, termasuk kanak-kanak dan bayi.
 4. Kadar diskaun yang diterbitkan di atas hanya tersedia untuk bilangan tiket yang ditetapkan dan tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu.
 5. Tiket adalah berdasarkan siapa cepat dia dapat dan tertakluk pada ketersediaan.
 6. Tiket yang dijual TIDAK boleh dikembalikan atau ditukar.
 7. Penganjur tidak akan bertanggungjawab dan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan pada tiket yang dijual.
 8. Tiada kutipan tiket pihak ketiga dibenarkan melainkan Surat Kebenaran, salinan kad kredit yang membuat pembayaran dan kad kredit/pasport pemegang kad kredit dikeluarkan oleh Pembeli dan dikemukakan semasa pengambilan tiket pada hari acara. Gagal mengemukakan mana-mana dokumen ini, penganjur berhak untuk tidak melepaskan tiket.
 9. Penjualan semula tiket pada harga yang sama atau mana-mana harga yang melebihi harga pembelian awal adalah dilarang. Penganjur berhak untuk membatalkan tiket yang belum dibeli daripada rwgenting.com atau tempat jualan sah lain yang disenaraikan di laman web Resorts World Genting sahaja.
 10. Penganjur berhak untuk membatalkan mana-mana tiket yang telah dijual semula atau digunakan oleh pihak ketiga berkaitan dengan promosi lain tanpa bayaran balik dan pembawa tiket boleh ditolak masuk.
 11. Sememangnya tiada rakaman video dan fotografi dibenarkan semasa persembahan.
 12. Kamera video, kamera dan komputer tablet seperti iPad tidak dibenarkan berada di tempat tersebut.
 13. Tiket yang hilang atau rosak tidak akan dilayan.
 14. Tertakluk kepada terma dan syarat lain.