Hot Deals

Hotel terbesar di dunia dengan nilai terbaik

Hotel terbesar di dunia ini menawarkan rangkaian pilihan sehingga 7,351 bilik, sememangnya pilihan yang luas untuk kemudahan pelancong dari setiap bajet.

Hotel First World terletak di tengah-tengah Resorts World Genting, memberikan pelancong akses mudah ke lokasi utama seperti First World Plaza, SkyAvenue, Taman Tema Tertutup Skytropolis dan Pusat Konvensyen Antarabangsa Genting.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang usaha menyeluruh yang kami lakukan untuk menjadikan perjalanan anda selamat dan menyeronokkan, baca RWG StaySafe kami.

Kami memahami kebimbangan anda tentang perjalanan dalam normal baharu. Oleh itu, kami telah memperkenalkan Janji RWG StaySafe untuk menangani ketidakpastian ini. Selaras dengan ini, kami telah melaksanakan langkah keselamatan tambahan untuk menjamin keselamatan penginapan di Hotel First World.

Bilik kami kerap dibersihkan, disanitasi dan diperiksa dengan teliti mengikut piawaian pengemasan kami yang ketat. Kami melakukan pembersihan yang mendalam untuk setiap bilik, dengan lebih tumpuan diberikan kepada kawasan yang paling kerap disentuh. Sebaik sahaja kami berpuas hati bahawa rejim kebersihan telah mematuhi protokol kebersihan kami yang ketat, pelekat keselamatan diletakkan di pintu bilik anda supaya anda tahu bilik itu tidak diakses oleh orang lain sebelum daftar masuk anda.

Kami akan menangguhkan perkhidmatan pengemasan harian untuk meminimumkan risiko pencemaran silang dari satu bilik ke bilik lain. Jika penginapan anda melebihi satu malam, pasukan pengemasan kami akan melakukan perkhidmatan pembuangan sampah setiap hari.

Apabila anda melanjutkan penginapan anda, bilik anda secara automatik akan menerima prosedur pembersihan dan sanitasi yang lengkap pada hari keempat penginapan anda.

Sila hubungi kaunter penerimaan tetamu kami untuk mendapatkan bantuan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau keperluan semasa penginapan anda. Kami berbesar hati untuk membantu anda menjadikan lawatan anda ke Resorts World Genting tidak dapat dilupakan dan selamat.

   Masa daftar masuk      Surcaj (setiap bilik)
6 pagi – 9 pagi RM20
9 pagi - 12 tengahari RM10
12 tengahari - 3 petang RM5
Nota:  Tempahan bilik yang telah disahkan tidak boleh dipindahkan kepada orang lain. Tetamu tidak dibenarkan mendaftar masuk bagi pihak orang lain. Kegagalan untuk mendaftar masuk akan dianggap sebagai tidak hadir dan bayaran penalti akan dikenakan.

Santap