Destinasi resort riadah dan hiburan
premier yang menghubungkan anda
ke dunia dari titik tengah Malaysia.

Resorts World Genting merupakan satu destinasi riadah dan hiburan premier di Malaysia dengan lebih 10,000 bilik hotel, 150,000 meter persegi ruang acara, taman tema dan lebih daripada 165 kedai retail dan restoran.

Resorts World Genting ialah penyelesaian MICE anda
 

Lokasi yang tiada tandingan

Untuk ke Resorts World Genting adalah mudah. 45 minit dengan kereta dari pusat bandar Kuala Lumpur atau 90 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, pengangkutan melalui bas, limosin atau helikopter boleh diaturkan.

Acara Bespoke

Di Resorts World Genting, kami mempunyai team in-house hiburan lengkap, dimana kami boleh bekerjasama dengan anda untuk mencapai pengalaman terunik untuk tetamu anda - sama ada konsert peribadi, trek hutan, meditasi mistik atau makan malam di bawah bintang. Kongsi perancangan anda dengan kami, dan biar kami uruskan segala mengikut keperluan anda.

Kulinari yang Impresif

Di bawah kendalian Ketua Chef Oliver Lopez, yang mahir serta reputasinya yang tiada tandingan, terkenal untuk stail masakan yang unik pastinya akan membawa anda ke dalam dunia kulinari yang imaginatif - pasukan kulinari kami pakar dalam mencipta pengalaman gastronomi untuk anda dan tetamu anda, menggabungkan citarasa terbaik dari seluruh dunia.

Hubungi Kami Sekarang


Emel: meetings-events@rwgenting.com

Terima kasih kerana menghubungi kami. Disebabkan maklum balas yang menggalakkan, harap maklum bahawa maklum balas kami mungkin tertunda dan kami akan melakukan yang terbaik untuk menghubungi anda dalam masa tiga (03) hari bekerja. Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang berlaku.

Plan an Event?

Get in touch with our dedicated team

Nama Tidak Sah
E-mel Tidak Sah
Nombor Telefon Tidak Sah
Sila tandakan kotak
Sila tandakan kotak
Sila tandakan kotak