Packages and special events to meet your needs

Meeting Packages:
Half Day & Full Day Meeting Packages

 

Testimonials

 

Pengaturcaraan Unik
 

Memenuhi Keperluan Acara Anda

Resorts World Genting adalah satu-satunya destinasi di Malaysia yang mempunyai pasukan perancang acara dan hiburan in-house . Ini bererti kami berupaya untuk membantu anda didalam pengaturcaraan hiburan, sokongan teknikal dan hiasan acara - dari yang paling asas sehingga lah makan malam gala yang canggih dengan hiburan secara langsung.

Pengaturcaraan Hiburan

Dengan notis awal, kami mungkin boleh mengaturkan konsert peribadi khas untuk tetamu anda. Kami juga boleh mengesyorkan artis dari Rantau Asia Pasifik berdasarkan profil pelanggan dan keutamaan genre muzik.

Hiasan Acara dan Pembentangan Visual
Serlahkan tema acara anda dengan hiasan meja khas kami yang unik, atau rujuk kepada Jabatan Artis kami untuk ukiran ais yang unik. Anda hanya perlu rancang dan kami akan merealisasikannya.

Acara Sampingan
Kami juga boleh mengaturkan acara pre-event dan after party untuk majlis anda – daripada sesi membeli-belah di Genting Highlands Premium Outlets®, hinggalah aktiviti seharian di Taman Tema Tertutup Skytropolis, atau aktiviti hiburan di Zouk Genting. Dapatkan butiran lanjut dan pelbagai tawaran daripada kami untuk memenuhi setiap keperluan anda.

 

Hubungi Kami Sekarang


Emel: meetings-events@rwgenting.com

Terima kasih kerana menghubungi kami. Disebabkan maklum balas yang menggalakkan, harap maklum bahawa maklum balas kami mungkin tertangguh dan kami akan melakukan yang terbaik untuk menghubungi anda dalam masa tiga (03) hari bekerja. Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan yang berlaku.

Mahu Merancang Majlis Anda?

Hubungi pasukan kami sekarang!

Nama Tidak Sah
E-mel Tidak Sah
Nombor Telefon Tidak Sah
Sila tandakan kotak
Sila tandakan kotak
Sila tandakan kotak